• check-square Created with Sketch. Ruim assortiment
  • check-square Created with Sketch. Scherpe prijzen
  • check-square Created with Sketch. Vestiging in Nederland en Duitsland
Home X serie X2 F39 Matten Rubbermatten passend voor BMW X2 F39

Rubbermatten passend voor BMW X2 F39

Rubbermatten passend voor BMW X2 F39
Rubbermatten passend voor BMW X2 F39
Een set rubberen matten, passend voor de BMW X2 F39. Dit betreft een vierdelige set inclusief bevestigingsmateriaal. Automatten zijn de ideale bescherming tegen vuil en slijtage van het...

Artikelnummer

B7505

€ 49,95
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Een set rubberen matten, passend voor de BMW X2 F39.

Dit betreft een vierdelige set inclusief bevestigingsmateriaal.

Automatten zijn de ideale bescherming tegen vuil en slijtage van het tapijt van de auto.

De automatten van Gledring zijn zorgvuldig ontworpen om precies in het voertuig te passen. Ze worden handmatig gemeten door medewerkers van het bedrijf, er wordt rekening gehouden met elk detail. Zo zijn ze gegarandeerd 100% passend.

De matten zijn uitgerust met originele bevestigingspunten die ervoor zorgen dat de rubberen mat stevig op zijn plek blijft en daarmee de veiligheid verhoogt.

 

Ontwerp:

Deze matten zijn gemaakt van een zacht flexibel rubber van hoge kwaliteit. Dit heeft een anti-slip functie, een bovengemiddeld lange levensduur, en is daarbij ook nog makkelijk schoon te maken. Voor een volledige bescherming hebben de matten ook een 13mm hoge rand, waardoor vuil en nattigheid binnen de mat blijven en de mat zelf perfect opgaat in het interieur.

Onderscheidend is het design waarmee Gledring zich profileert; het profiel van een autoband heeft een originele en stijlvolle uitstraling.