Winkelwagen
0 Product(en) € 0,00
  • 0 Product((en) € 0,00


Bezig met laden...
Mechanix Wear handschoenen Carbon X level 5
Mechanix Wear handschoenen Carbon X level 5 De Mechanix handschoen CarbonX Level 5 biedt betrouwbare bescherming tegen contactwarmte, stralingswarmte en vlammen door het gebruik van gedeeltelijk dubbellaags, vlamvertragend CarbonX® materiaal in combinatie met echt leer.

De speciale enkelbescherming gemaakt van speciaal schuim met hoge dichtheid vermindert betrouwbaar hobbels en stoten en is zeer flexibel dankzij de speciale ribvorm. De brede leren manchet met klittenbandsluiting zorgt voor een goede pasvorm en een veilige pasvorm.

Perfect voor racegebruik, vooral voor hitte-intensief werk aan de motor, remmen of bij het tanken.

Gecertificeerd volgens DIN EN 407 voor beschermende handschoenen tegen thermische risico's en gehomologeerd volgens SFI 3.3 / 5.

De handschoenen worden geleverd in de kleur zwart.

Er is geen mechanische handschoen die op een vergelijkbare manier is ontwikkeld als de handschoenen van de fabrikant Mechanix Wear. De Mechanix-handschoenen hebben een onvergelijkbare gevoeligheid en zijn toch veerkrachtig.

De traditie van Mechanix Wear gaat terug tot 1991, toen de "Mechanix Original" handschoen, die nog steeds erg populair is, voor het eerst werd gepresenteerd. Mechanix Wear is nu een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige werkhandschoenen.

Mechanix Wear biedt een verscheidenheid aan verschillende handschoenen voor verschillende gebieden. De handschoenen kenmerken zich door het feit dat iedereen is aangepast aan de eisen binnen zijn toepassingsgebied.

Of het nu gaat om een ​​uitstekende pasvorm, er veel gevoel nodig is voor delicate taken of andere speciale taken die uitgevoerd moeten worden.

€ 77,95