• check-square Created with Sketch. Ruim assortiment
  • check-square Created with Sketch. Scherpe prijzen
  • check-square Created with Sketch. Vestiging in Nederland en Duitsland
Home X serie X6 F16 Uitlaten Eisenmann Pro-Race einddemper BMW X6M F86

Eisenmann Pro-Race einddemper BMW X6M F86

Eisenmann Pro-Race einddemper BMW X6M F86

Iedere Eisenmann einddemper wordt met de hand gemaakt en perfect aangepast aan het specifieke voertuig en doeleinde. Eisenmann Exhaust Systems levert alleen de beste kwaliteit hoogwaardige sportdem...

€ 1.989,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Iedere Eisenmann einddemper wordt met de hand gemaakt en perfect aangepast aan het specifieke voertuig en doeleinde. Eisenmann Exhaust Systems levert alleen de beste kwaliteit hoogwaardige sportdempers in RVS. De uitlaten voldoen aan hoge eisen met betrekking tot ontwerp, vakmanschap, prestatie en geluid. 

Als u denkt aan een uitlaat voor uw BMW, moet u ook serieus rekening houden met de stijl. Een uitlaat moet immers stijl aan uw BM W toevoegen en er geen afbreuk aan doen. Eisenmann Exhaust Systems biedt uitlaatsierstukken die de uiterlijke verschijning van uw BMW accentueren. Omdat niet iedereen dezelfde voorkeuren heeft, zijn er, afhankelijk van het model, uitlaatsierstukken in verschillende modellen en groottes verkrijgbaar.

Ieder Eisenmann uitlaat systeem combineert de modernste technologie met handgemaakt vakmanschap van topkwaliteit. Het resultaat is een uitlaat die qua prestatie, stijl en geluid de zintuigen streelt.

Eisenmann Race-versie einddemper zonder E-keur (straattoelating) voor de BMW X6M van het type F86 (423KW / 575PK).
Deze einddemper is luider over het gehele toerental gebied.

Leverbaar in 5 eindstyling varianten:
1) chroom aluminium geborsteld recht
2) chroom aluminium zwart recht
3) chroom aluminium geborsteld afgeschuind
4) chroom aluminium zwart geborsteld afgeschuind
5) Chroom 4x 102mm
eindstyling 2x Ø90mm Links en Rechts
De einddemper kan geleverd worden in de 'Sport' en 'Supersound' uitvoering. Dit maakt voor de prijs geen verschil. De 'Supersound' uitvoering is de luidere einddemper. De 'Supersound' versie wordt geleverd zonder TÜV rapport.