Winkelwagen
0 Product(en) € 0,00
  • 0 Product((en) € 0,00


Bezig met laden...
BMW E-Series N55 EVO2 Competition Pakket zonder katalysator
BMW E-Series N55 EVO2 Competition Pakket zonder katalysator Wagner Tuning Duitsland! Let op: met TÜV goedkeuring voor de intercooler NIET voor de downpipe! wij kunnen het hele assortiment Wagner Tuning BMW producten leveren - zie meer op www.wagner-tuning.de, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte !.

Hieronder Wagner Tuning's eigen beschrijving van het Power-pakket:

Het wedstrijdpakket voor de BMW E-serie bestaat uit de Intercooler Upgrade Kit EVO1 en de N55 Downpipe Kit zonder katalysator en past op de volgende voertuigen.

BMW 135i E82 / E88 *
BMW 335 (x) ik E90 / E91 / E92 / E93 *

* Opmerking: -Omdat onze EVO II-versie in alle gespecificeerde voertuigen past, is een beetje aanpassingswerk nodig.

Intercooler upgradekit 200001044

Deze Competition Intercooler heeft de volgende kernmaat (520 mm x 210 mm x 150 mm / getrapt = 13.572 cm³), wat een 85% groter frontaal gebied en 90% meer volume oplevert in vergelijking met de originele intercooler. Onze ingenieurs hebben de grootte en efficiëntie van de intercooler-kern vergroot en het ontwerp van de eindtank verbeterd om eventuele OEM-bottlenecks te verwijderen, wat resulteert in een hoger debiet en koelingseigenschappen. WAGNERTUNING Competition Core met hoge koelprestaties en een laag gewicht (7,4 kg) gecombineerd met gegoten aluminium geoptimaliseerd door CAD. Er zijn stroomanalyses en simulaties gemaakt om het ontwerp te optimaliseren voor de best mogelijke interne luchtstroom. Deze intercooler is de beste keuze als het gaat om prestatiewinst en lage inlaattemperaturen. Een stuk minder drukverlies dan OEM Intercooler. Corrosiebestendige coating met perfect thermisch warmteafvoerend karakter. Optimale koeling met duidelijk meer vermogen. Kit is klaar voor installatie, 100% perfecte pasvorm. Montage is eenvoudig en vervangt de OEM-intercooler. Al onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole.

De N55 regenpijpset zonder kat
  • gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 1.4301 (SS304)
  • 100% perfecte pasvorm, vervang OEM
  • minder thermische belasting van de turbolader
  • meer kracht door het verminderen van tegendruk
  • aanzienlijk meer koppel
  • zonder katalysator

€ 1.225,00

   1  2