• check-square Created with Sketch. Ruim assortiment
  • check-square Created with Sketch. Scherpe prijzen
  • check-square Created with Sketch. Vestiging in Nederland en Duitsland
Home 3 serie E46 Uitlaten Eisenmann Eisenmann uitlaat passend voor BMW 3 serie E46 320ci, 325ci en 330ci cabrio

Eisenmann uitlaat passend voor BMW 3 serie E46 320ci, 325ci en 330ci cabrio

Eisenmann uitlaat passend voor BMW 3 serie E46 320ci, 325ci en 330ci cabrio
Eisenmann uitlaat passend voor BMW 3 serie E46 320ci, 325ci en 330ci cabrio
Iedere Eisenmann einddemper wordt met de hand gemaakt en perfect aangepast aan het specifieke voertuig en doeleinde. Eisenmann Exhaust Systems levert alleen de beste kwaliteit hoogwaardige...

Artikelnummer

B7603

€ 849,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Iedere Eisenmann einddemper wordt met de hand gemaakt en perfect aangepast aan het specifieke voertuig en doeleinde. Eisenmann Exhaust Systems levert alleen de beste kwaliteit hoogwaardige sportdempers in RVS. De uitlaten voldoen aan hoge eisen met betrekking tot ontwerp, vakmanschap, prestatie en geluid. 

Als u denkt aan een uitlaat voor uw BMW, moet u ook serieus rekening houden met de stijl. Een uitlaat moet immers stijl aan uw BMW toevoegen en er geen afbreuk aan doen. Eisenmann Exhaust Systems biedt uitlaatsierstukken die de uiterlijke verschijning van uw BMW accentueren. Omdat niet iedereen dezelfde voorkeuren heeft, zijn er, afhankelijk van het model, uitlaatsierstukken in verschillende modellen en groottes verkrijgbaar.

Ieder Eisenmann uitlaat systeem combineert de modernste technologie met handgemaakt vakmanschap van topkwaliteit. Het resultaat is een uitlaat die qua prestatie, stijl en geluid de zintuigen streelt.

Eisenmann einddemper voor de BMW 3-serie E46 met eindstyling 2x70mm rond, voor de modellen:

320ci (125 kW)
325ci (141 kW)
330ci (170 kW)

Einddemper 2x Ø 76 mm
OO

Let op: alleen geschikt voor cabrio modellen

De einddemper kan geleverd worden in de 'Sport' en 'Supersound' uitvoering. Dit maakt voor de prijs geen verschil. De 'Supersound' uitvoering is de luidere einddemper. De 'Supersound' versie wordt geleverd zonder TÜV rapport.