Winkelwagen
0 Product(en) € 0,00
  • 0 Product((en) € 0,00
Een V-MAXX x-sport schroefset, geschikt voor de BMW 3 serie E36.
Dit schroefset is in hoogte en in hardheid verstelbaar.

Verlaging voorzijde: 40mm tot 80mm
Verlaging achterzijde: 30mm tot 60mm

Ook leverbaar met GOCA attest voor Belgische klanten. V-MAXX X-STREET biedt een brede lijn van premium schroefsets, die je maximale flexibiliteit biedt om de perfecte rijhoogte voor jouw auto in te stellen. De schroefsets zijn eenvoudig instelbaar van laag tot zeer laag. Een verstelsleutel wordt bijgeleverd. Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits-standaard met sportief-comfortabele dempings instelling voor dagelijks en sportief gebruik. 
De gemonteerde veren zijn speciaal afgestemd voor jouw auto en net als de V-MAXX verlagingsverensets gemaakt van Chroom-Silicium verenstaal, kogelgestraald voor een lange levensduur en afgewerkt met een zink-fosfaat + rode epoxy laag voor optimale bescherming tegen steenslag en corrosie en natuurlijk racy-looks.

V-MAXX X-SPORT schroefsets bieden alle voordelen van de X-STREET premium schroefsets, maar voegt daar een 20-voudige dempings-verstelling aan toe.
De verstelringen voor de juiste hoogte af te stellen en eventuele draaiknoppen bij de X-SPORT, voor én achter zijn eenvoudig te verstellen.

Let op:
- niet geschikt voor de E36 M3

- soms kan de effectieve verlaging afwijken van de vermelde verlaging, omdat bijvoorbeeld auto’s reeds verlaagd zijn af fabriek of reeds een ander sport-onderstel gemonteerd is.
 
Prijsinformatie:
Prijs per set:
€ 459,00
Aantal: Bestellen